Predstavitev podjetja

Podjetje se je specializiralo za izdelovanje aluminijastih in inox ograjnih sistemov. Naši ograjni sistemi so odporni na vremenske razmere in ne potrebujejo nikakršnega vzdrževanja. Podjetje nudi celostno storitev, ki se začne z aktivnim načrtovanjem in iskanjem optimalnih rešitev za vsak posamezni objekt (stranko), kot tudi izdelavo in na koncu montažo izdelka.
 

Naše podjetje je eno izmed prvih na slovenskem tržišču, ki kot primarno surovino za ograjne sisteme uporablja material aluminij. Material je odporen na vremenske vplive, je lahek, cenovno ugodnejši in ne potrebuje zapletenih obdelav. Podjetje se trži na dva načina: klasični način preko sejmov (naš izdelek je specifičen in ga želi kupec videti), drugi način je preko optimizacije spletne strani podjetja.

 

Priložnosti in strategija

 

Širšo konkurenco predstavljajo vsa podjetja in obrtniki, ki se ukvarjajo z izdelavo ograjnih sistemov iz nerjavečih kovin. Večina teh podjetij je manjših obrtnikov, so brez vizije in potenciala za nadaljnje širjenje. Naša glavna prednost je, da se je naše podjetje specializiralo za izdelavo in  montažo aluminijastih ograjnih sistemov, ki jih sedaj izdelovalo le malo specializiranih podjetij. Drugo dejstvo je, da se bo potreba po tej storitvi povečevala, saj zaradi današnjega načina življenja ljudje stremijo k uporabi materialov, ki ne potrebujejo vzdrževanja.

Naš moto je ponuditi kupcu konkurenčen proizvod, po konkurenčni ceni v dogovorjenem roku.

Ciljni trgi in projekcije

Trg, na katerega ciljamo, je področje celotne Slovenije. Širjenje izven meja Slovenije nameravamo izvesti po tretjem letu poslovanja. Usmerili smo se v tržni segment fizičnih kupcev (fizične osebe), ki gradijo novogradnje ali adaptirajo obstoječe objekte. Na ta način smo se v samem začetku poslovanja izognili problemom s finančno disciplino (odprte terjatve).  Značilnost tega segmenta je, da gradijo premišljeno, zanima jih tako kvaliteta našega izdelka, življenjska doba kot tudi cena.

Stopite v kontakt z nami

Ime in Priimek (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Potrjujem da nisem robot